Page 1 of 1

jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 07:07
by bertvorgon
Anybody having problem with their mouse NOT being able to show when hovering over the "last post" on the right, which now only shows a date ?

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 10:18
by 510-Trevor
Seems to be working fine for me Keith.

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 10:25
by Byron510
I had a strange error issue when I logged in yesterday - I just restarted my computer and all was good.

Byron

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 10:32
by jason
Seems to work fine for me Keith.

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 11:56
by bertvorgon
Thanks guys, I re-booted, yet my mouse still does not function over the Last Post, and for me, just shows the date, not what the last topic was. Oh, just another step I guess.

Time to get back at taking some Christmas decorations down, wow did that week seem to go by FAST!

I really don't want to go back to work....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

I have too many other things to do......

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 11:58
by RMS
bertvorgon wrote: "last post" on the right, which now only shows a date ?
got the same thing

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 12:02
by bertvorgon
Ha....I'm not the only one then...thanks ! I always like to know if it is just my old computer, or something has grenaded.

A new computer is in the works for this year as we would like to get back to some video stuff again.

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 19:02
by q-tip
me three

Re: jan 1st problem

Posted: 01 Jan 2012 21:28
by GREG510
me four.
plus I use to be able to view new posts with out loging in ,now I have to log in.Not a big deal though !

Re: jan 1st problem

Posted: 02 Jan 2012 05:01
by bertvorgon
Hopefully Spencer will check out the site, and see that something has broken. I'll maybe zing him an e-mail.

Re: jan 1st problem

Posted: 02 Jan 2012 13:29
by indy510
.
I had the same problem 6 months ago (or so) . . .. and it lasted for months ....... . after the last web-site change

... .. but for the last few months I could see the thread titles on the main page until yesterday .. .. and it doesn't change with Internet Explorer or Firefox

Re: jan 1st problem

Posted: 02 Jan 2012 15:10
by bertvorgon
I sent Spencer an e-mail this morning........

Re: jan 1st problem

Posted: 02 Jan 2012 16:18
by okayfine
I kinda enjoy the new specificity of the "Joined" date, now with day AND time. Gotta post so I can see what time I joined :)

------------

Edit: Joined: Tue Nov 13, 2007 12:02 am

WTW was I doing up at midnight?

Re: jan 1st problem

Posted: 04 Jan 2012 19:06
by bertvorgon
Spencer got my e-mail, was doing some maintenance,will look after the issue.